Tweedehands traplift van Stannah: waar wacht u nog op? Slechts 10 beschikbaar!

Tweedehands traplift van Stannah: waar wacht u nog op? Slechts 10 beschikbaar!

Lees meer

BuurtPas, daar heb je plezier van!

BuurtPas is de ledenservice van zorgorganisatie Laurens,  vanaf november gaan wij een samenwerking tegemoet. Wat is de BuurtPas precies?

Geschreven door Stannah

BuurtPas, daar heb je plezier van!

Wij van Stannah zijn altijd op zoek naar interessante samenwerkingen met andere organisaties, verenigingen, initiatieven en fondsen waar onze klanten beter van kunnen worden. Onze samenwerkingen met het Nationaal MS Fonds, de Parkinson Vereniging en met Ergotherapie Nederland zijn hier voorbeelden van. BuurtPas, de ledenservice van zorgorganisatie Laurens is ook zo een initiatief. De BuurtPas verbindt de leden met verschillende betrouwbare bedrijven die helpen bij het zelfstandig thuis wonen. Als trapliftenfabrikant past deze service precies bij ons, daarom gaan wij vanaf november een samenwerking aan! Wij spraken met Manja Gründer van zorgorganisatie Laurens over de Buurtpas, en wat het allemaal voor haar leden kan betekenen.

Wat is de BuurtPas?

Manja Gründer, is productmanager van de BuurtPas. Manja legt ons uit dat de BuurtPas de leden voordeelpas van zorgorganisatie Laurens is. Met de BuurtPas profiteren leden van voordeel bij partners van de Buurtpas. De partners zijn geselecteerd op basis van betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Deze partners bieden diensten in de volgende gebieden;

 • Op sociaal vlak
 • Voor praktische oplossingen
 • Op huishoudelijk vlak

“Ook voor persoonlijke aandacht en gezelligheid kunnen leden bij ons terecht. Daarnaast kunnen wij mantelzorgers ondersteunen. De BuurtPas biedt met haar partners niet alleen alle hulp en zorg om zelfstandig te kunnen blijven wonen, maar ook vele extra’s.” vertelt Manja ons.

Leden van de BuurtPas kunnen op de volgende extra’s van de uitstekende en betrouwbare partners rekenen:

Aantrekkelijke kortingen op diensten aan huis zoals;

 • Klussendienst
 • Opticien
 • Pedicure
 • Kapper
 • Maaltijdservice
 • Gratis lenen van bijvoorbeeld krukken of een rollator

“En met de collectieve zorgverzekering bespaart men al snel honderd euro per persoon per jaar.
De BuurtPas kost slechts €18,50 per jaar en is geldig voor alle inwonenden op één adres.”  Voegt Manja toe.

Bekijkt u onderstaand filmpje om de BuurtPas beter te leren kennen:

De BuurtPas is voor iedereen!

Manja legt uit dat de BuurtPas is ontstaan doordat mensen tegenwoordig ouder worden en dus ook langer zelfstandig thuis wonen. Verpleeghuiszorg is alleen beschikbaar voor degenen die een bepaalde indicatie hebben, maar thuiswonende mensen hebben ook behoefte aan extra hulp en diensten. De BuurtPas komt tegemoet aan deze behoeften.

Zorgorganisatie Laurens werkt binnen de regio Rotterdam, Capelle a/d IJssel, Barendrecht en Lansingerland. Daarom worden de meeste diensten van de BuurtPas binnen dit gebied aangeboden. Maar de BuurtPas heeft ook heel veel partners die landelijk werken, zoals bijvoorbeeld Stannah. “Iedereen mag lid worden!” voegt Manja toe. Dat betekent dat de pas niet alleen voor 65-plussers is maar voor iedereen die van de voordelen die de pas met zich meebrengt gebruik wilt maken. Uiteraard is het assortiment wel meer gericht op ouderen, maar ook jongeren ontvangen natuurlijk de kortingen én de collectieve zorgverzekering waar men al snel honderd euro per jaar mee bespaard.

“Iedereen mag lid worden!” Manja Gründer productmanager BuurtPas

Buurtpas, daar heb je plezier van!

BuurtPas, daar heb je plezier van!

Op de vraag wat de leden het fijnste aan de BuurtPas vinden vertelt Manja dat men het fijn vindt dat wanneer het nodig is, met één telefoontje verzekerd van goede hulp en bemiddeling zijn en dat de leden kunnen rekenen op een assortiment van betrouwbare en professionele samenwerkingspartners die de leden een goede prijs/kwaliteitsverhouding bieden.

Wanneer wij naar het aanbod van de BuurtPas op de website kijken, zien wij heel veel praktische en vooral behulpzame diensten zoals hierboven genoteerd. Maar er is ook een zeer ruim aanbod van leuke en gezellige activiteiten zoals de volgende:

 • Zorgvakantieaanbieder
 • Concerten
 • Tentoonstellingen
 • Dansen in het Danspaleis
 • Bootexcursie
 • Kerstuitstapjes

Leden kunnen rekenen op een assortiment van betrouwbare en professionele samenwerkingspartners die de leden een goede prijs/kwaliteitsverhouding bieden.

“De bootexcursie is altijd een topper!” geeft Manja aan wanneer wij haar vragen waar de mensen nou het meeste gebruik van maken. Uiteraard zijn de diensten aan huis en de hulpmiddelen het meest populair, maar qua uitstapjes gaat een boottochtje er altijd in!

Als laatste vraag wilden wij weten wat Manja nou het mooiste aspect van de BuurtPas vindt: ”Dat wij in alle buurten van ons werkgebied vertegenwoordigd zijn en ouderen op deze manier kunnen helpen om op een prettige manier langer in hun vertrouwde omgeving te blijven wonen. Daarnaast hebben wij een prachtig netwerk van hele fijne samenwerkingspartners opgebouwd die dagelijks met veel passie en aandacht onze leden helpen.”

Wij van Stannah zijn ontzettend blij dat wij vanaf november ook één van deze hele fijne samenwerkingspartners mogen zijn! Heeft u vragen voor de BuurtPas? Via deze link kunt u contact opnemen of bij de veelgestelde vragen kijken. Heeft u vragen voor ons? Dan kunt u via deze link contact met ons opnemen.

U vindt de volgende artikelen misschien ook interessant:
Stannah mag zich officieel partner van de Parkinson Vereniging noemen
Stannah wordt onderzoekspartner van het Nationaal MS Fonds!
Stichting Gouden Dagen maakt aandacht weer gewoon